Dakinspectie

Eens in de zoveel tijd is het goed een dakinspectie uit te laten voeren. Met deze inspectie zien wij namelijk welke eventuele schades er aan uw dak zijn en voorkomt u achterstallig onderhoud, wat vaak hoge reparatiekosten met zich meebrengt. De inspectie geeft u inzicht in de staat van uw dak.

Bij een dakinspectie controleren wij het hele dakoppervlak inclusief eventuele dakramen, dakkapellen en lichtkoepels. De pannen, bitumen, dakbedekking, schoorstenen en de goten worden gecontroleerd op zwakke plekken. 

DAKINSPECTIE

€ 49,95 excl BTW

Een dakinspectie vertelt u de staat van uw dak

Ieder dak heeft in de loop van de jaren te maken met verschillende weersomstandigheden, die door de klimaatverandering steeds extremer worden.
Deze weersomstandigheden kunnen schade aan uw dak veroorzaken. Denk hierbij aan gaatjes en kieren die op hun beurt weer kunnen zorgen voor lekkages. Zoals u waarschijnlijk weet kan een kleine lekkage grote gevolgen hebben als u deze niet tijdig laat repareren. Bij een dakinspectie brengen wij de staat van uw volledige dak in kaart, waarna wij aan de hand van de gemaakte foto’s uitleg geven over onze bevindingen en bespreken wij met u wat de beste oplossing is.

De reparatie kunnen o.a. bestaan uit:

  • het vervangen van versleten dakpannen
  • vervangen of repareren van verouderd loodwerk
  • reparatie aan nokvorsten
  • reparatie van de schoorsteen (voegwerk of bovenplaat)
  • schoonmaken en/of vervangen van de dakgoten

Bent u op zoek naar een dakdekker? 

Wij staan u graag te woord, neem contact met ons op via
+31 6 235 087 70 of stuur een e-mail naar
info@pecodakonderhoud.nl

PROJECT PORTFOLIO

Hieronder ziet een aantal voorbeelden van onze werkzaamheden. Wilt u meer zien? Klik dan hier.

Terug naar boven