Solarsystems

Door de groeiende populariteit van zonnepanelen komt er steeds meer kwaliteitsverschil in panelen en kan het daarnaast ook gebeuren dat u te maken heeft met een kwalitatief slechte installatie. De slechte kwaliteit zorgt naast een lage energieopbrengst voor een groot brandrisico, waardoor regelmatig branden uitbreken en ander overlast wordt veroorzaakt.

Inspectie

Indien u vermoed dat u met bovenstaande te maken heeft, dan kunnen wij dit voor u nakijken. Wij controleren of alles goed is aangelegd en geven u een onafhankelijk advies hoe u het beste verder kunt.

Afhalen en opleggen

Is er onderhoud aan uw dak nodig waarop een solarsysteem aanwezig is, dan kunnen wij de bestaande panelen er voor u afhalen en later, na de werkzaamheden, weer voor u terugleggen en aansluiten.

Vogelwering

Uw zonnepanelen zijn de ideale plaats voor vogels om te nestelen. Niet onverstandig om uw panelen hiertegen te beschermen. Met de Solarguard Pro 2 Panel Protection voorkomt u schade, brandgevaar en rendementverlies.

Reinigen

Een grondige reiniging van uw zonnepanelen zorgt ervoor dat de panelen op hun maximale efficiëntie kunnen werken. Tijdens de reiniging verwijderen wij het vuil, stof en andere afzettingen die de prestaties van de panelen kunnen beïnvloeden.

Werkt uw solarsysteem optimaal?

Wij staan u graag te woord, neem contact met ons op via
+31 6 235 087 70 of stuur een e-mail naar
info@pecodakonderhoud.nl

PROJECT PORTFOLIO

Hieronder ziet een aantal voorbeelden van onze werkzaamheden. Wilt u meer zien? Klik dan hier.

Terug naar boven